Projekti

Dopustite da Vam pokažemo

Reference


Rekonstrukcija i sanacija operativne obale u luci Komolac

Investitor: Županijska lučka uprava Dubrovnik, Dubrovnik

Opis: Rekonstrukcija i sanacija operativne obale u luci Komolac. Izvođenje podmorskog iskopa. Poravnanje i nabijanje terena uz pomoć ronilaca. Ugradnja predgotovljenih "L" betonskih elementa prosječne težine 12 t. Završni radovi na ugradnji betonskih opločnika i kamene obloge u dužini cijele rive od 52m'.


Hotel Excelsior - sanacija rive

Investitor: ALH d.o.o.

Opis: Rekonstrukcija rive Hotel Excelsior. Izvođenje podmorskih radova.


Hotel Šipan - Šipan

Investitor: Casalinus d.o.o. Zagreb

Opis: Rekonstrukcija smještajnih i zajedničkih prostora, vanjska rasvjeta fasade i unutarnje uređenje interijera hotela.


Vila Luna - Cavtat

Investitor: Privatni investitor

Opis: Rekonstrukcija objekta i izgradnja pratećih objekata u skladu sa Zakonom o zaštiti spomenika kulture. Izgradnja ville u staroj jezgri Cavtata veličine 500 m2 trajala je nešto manje od godinu dana, od idejnog projekta do završetka. Villa Luna se sastoji od pet dvokrevetnih soba sa pripadajućim kupaonicama, velikom kuhinjom i blagavaonicom koje su mještene u prizemlju koje je povezano sa unutarnjim bazenom i vinskim podrumom te velikim privatnim vrtom. Dnevni boravak na katu ima pristup terasi sa jacuzziem.


Hotel President

Investitor: Kamgrad d.o.o.

Opis: Rekonstrukcija Hotela President - izgradnja novih krila hotela.


Villa Bobić

Investitor: Ivo Bobić

Opis: Rekosntruckija objekta i izgradnja pratećih objekata u skladu sa Zakonom o zaštiti spomenika kulture. Objekt je u tijeku izvođenja, radovi na okolnom uređenju sa velikim vrtom i bazenom, unutrašnji radovi na izvedbi međukatnih konstrukcija, konstrukcije okna za lift i instalacija.


Villa Zaton

Investitor: Fromapharm engineering group d.o.o.

Opis: Početak izgradnje ville


Gospodarski objekt

Investitor: OPG Damir Bogdanović

Opis: Početak izgradnje obiteljskog gospodarstva koji se sastoji od gospodarskog objekta ,stambene zgrade i bazena sa uređenjem okoliša.


Pojačano održavanje i proširivanje mreže javne rasvjete Župa Dubrovačka

Investitor: Općina Župa Dubrovačka

Opis: Izvođenje radova na proširenju mreže javne rasvjete na području općine Župa Dubrovačke. Izvedeni zemljani radovi, elektroinstalaterski radovi, armirano betonski radovi kao i dobava i montaža rasvjetnih stupova i tijela.


Izgradnja komunalne infrastrukture budućeg groblja Dubac, Župa Dubrovačka

Investitor: Općina Župa Dubrovačka

Opis: Izvođenje komunalne infrastrukture za buduće groblje Dubac. Izvedeni zemljani radovi, armirano betonski radovi, instalaterski radovi ( niskoenergetska instalacija, instalacija rasvjetnih stupova, dtk instalacija, hidrantska mreža, fekalna odvodnja ). U sklopu radova izvedena i pristupna prometnica do budućeg groblja duljine 350m.


Hotel Mlini, izrada konstrukcije objekta 2, Župa Dubrovačka

Investitor: Privatni investitor

Opis: Izvođenje armirano betonske konstrukcije hotela Mlini objekt 1. Izvedeni armirano betonski radovi na ukupno 4 etaže, završno sa kosom armirano betonskom krovnom pločom.


Konoba, La Bodega, Stari grad, Dubrovnik

Investitor: Bodega d.o.o.

Opis: Izgradnja konobe na ukupno 5 etaža u starogradskoj jezgri u Dubrovniku. Objekt pod zaštitom Ministarstva Kulture. Izvođenje građevinsko obrtničkih radova ( građevinski, sanacija konstrukcije, zidarski, gipsarski, stolarski, keramičarski, parketarski itd.), instalaterskih radova (strojarske, hidroinstalacije i elektroinstalacije).


ECA, izgradnja hidroavionskog pristaništa (Resnik, Rab, Split, Lastovo, Vela Luka)

Investitor: European Coastal Airlines d.o.o.

Opis: Izgradnja pristaništa i postaja za hidroavione. Izvođenje radova na kopnu i moru. Kopno/ izvođenje građevinskih i instalaterskih radova na platou, proizvodnja i ugradnja tipskih kontejnera na platoe. More/ transport i ugradnja-sidrenje pontona na morskom dnu.


Rekonstrukcija Apartmana Bilić, Stari grad, Dubrovnik

Investitor: Privatni investitor

Opis: Rekonstrukcija pet apartmana na dvije etaže u starogradskoj jezgri u Dubrovniku. Objekat pod zaštitom Ministarstva kulture. Izvođenje građevinsko obrtničkih radova ( građevinski, sanacija konstrukcije, zidarski, gipsarski, stolarski, keramičarski, parketarski, kamenarskih itd.), instalaterskih radova (hidroinstalacije i elektroinstalacije).


Izgradnja plaže Lido s pripadajućim restoranima

Investitor: Privatni investitor

Opis: Izgradnja plaže Lido u Opatiji ( šetnica, vanjski bazen, restoran, bar, javni tuševi ). Izvođenje građevinsko obrtničkih, zemljanih, armirano betonskih, zidarskih, fasaderskih, bravarskih radova, podvodnih radova.

Obiteljska kuća Lapad, Dubrovnik

Investitor: Privatni investitor

Opis: U tijeku izvođenje zemljanih radova, armirano betonske konstukcije...


Prirodoslovni muzej u Dubrovniku

Investitor: Grad Dubrovnik

Opis: Energetska sanacija zgrade Prirodoslovnog muzeja u Dubrovniku koja obuhvaća promjenu kompletne vanjske stolarije (prozori, vrata i grilje) na zgradi, postavljanje kompletnog centralnog sustava grijanja i hlađenja u cijelom objektu, te postavljanje sustava upravljanja rasvjetom i njenim intenzitetom, a sve u svrhu smanjivanja potrošnje električne energije. Radi se o prvom realiziranom Ex.PO AUS projektu u Dubrovniku sufinanciranom sredstvima Europske unije u okviru IPA jadranskog prekograničnog programa. Muzej i muzejska građa se nalaze u registru kulturnih dobara Republike Hrvatske, a radovi su izvedeni u strogim uvjetima uz nadzor Ministarstva kulture i Konzervatorskog odjela u Dubrovniku.


Turistički apartmani Obod, Cavtat

Investitor: Domovi dalmatinske rivijere d.o.o. Zagreb

Opis: Izgradnja 27 turističkih apartmana visoke kategorije na atraktivnoj lokaciji u Cavtatu. Apartmani su podijeljeni u 4 objekta s podzemnom garažom, recepcijom, bazenom, restoranom, te prostorima za opuštanje (wellness, fitness, saune). Konstrukcija je armirano-betonska, a u fasadu i opremu apartmana i popratnih sadržaja, ugradit će se najmoderniji materijali i oprema, kao i modificirani sustav pametne kuće.


Texo Molior Copyright © 2018 All Rights Reserved